BREAKING NEWS
  • 12:14 » Wijnaldum şi-a făcut bagajele şi e gata de o reîntoarcere în Premier League
  • 12:09 » Barcelona, transfer pe finalul perioadei de mercato! S-a înțeles cu starul lui AC Milan
  • 12:06 » Pe ce jucători se va baza Edi Iordănescu la echipa națională: ”Nu voi bate la uși închise!”
  • 11:54 » Sevilla dă lovitura » Superjucătorul din Premier League a ajuns deja în Spania
  • 11:47 » Arbitrul Ionuț Coza contraatacă, după acuzațiile lansate de Adrian Mititelu Jr.: „O singură dată când am fost în baza «FC Viitorul»”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Trump își vinde hotelul din Washington. Noul proprietar vrea să îi schimbe numele

Organizația Trump s-a înțeles cu o firmă de investiții din Miami (CGI Merchant Group) cu privire la vânzarea hotelului Trump International din Washington, D.C. pe suma de 375 de milioane de dolari, informează BBC.

Grupul Hilton a fost contractat de cei de la CGI pentru administrarea hotelului care va fi redenumit în Waldorf Astoria. Se așteaptă ca întreaga afacere să fie finalizată în primele trei luni ale anului viitor. Organizația Trump încearcă să găsească un cumpărător pentru hotelul cu 263 de camere încă din anul 2019.

Hotelul se află într-o clădire istorică care a funcționat ca sediu central al Oficiului Poștal al Statelor Unite și a fost închiriată de Trump de la guvernul american. Ea este situată la doar câteva străzi distanță de Casa Albă.

Clădirea este a doua cea mai înaltă din capitala americană, fiind depășită la acest capitol doar de Monumentul Washington.

Hotelul a fost frecventat des de fanii fostului președinte, de oficiali republicani, dar și de diverși demnitari străini.

Luna trecută, o investigație a congresului american a arătat că hotelul fostului președinte american a avut pierderi mai mari de 70 de milioane de dolari în cei patru ani ai administrației Trump. Pentru aceiași perioadă, Donald Trump declarase că hotelul său a făcut un profit de 150 de milioane de dolari.

Raportul congresului a mai expus “potențiale conflicte de interes” legate de multiplele roluri ale fostului președinte, precum cele de proprietar și locator al hotelului și garantor de împrumuturi. De asemenea, Trump a încasat 3,7 milioane de dolari de la guverne străine, sumă cu care se puteau plătii 7.400 de nopți de cazare la hotel.

Sursa: digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide