TRENDING
  • 22:32 » Noi medicamente compensate şi gratuite pentru bolnavii de diabet, cancer şi boli rare. Proiectul MS
  • 22:31 » Ce urmează după diagnosticul de cancer? Cum pot fi crescute șansele de vindecare
  • 22:30 » Și mai multe medicamente riscă să dispară din piață. Avertismentul producătorilor din România
  • 22:29 » Ce face gelozia din om. Cazuri de coşmar cu femei torturate sau ucise de foştii parteneri
  • 22:29 » Zăpadă de aproape doi metri la Bâlea Lac şi risc ridicat de avalanşă. Unde se schiază la Sinaia și Bușteni
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Trupa Imagine Dragons din Statele Unite ale Americii va veni pentru prima dată în România anul viitor, la cea de-a 8-a ediţie a Festivalului UNTOLD, ce va avea loc între 3 şi 6 august la Cluj-Napoca.

Trupa Imagine Dragons, pentru prima oară în România: vine la UNTOLD 2023

Potrivit organizatorilor, Imagine Dragons este “una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume şi una dintre cele mai iubite formaţii de pe întreg mapamondul”, fiind recompensată, de-a lungul timpului, cu un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award şi un World Music Award, conform Agerpres.ro.

“Trupa din Statele Unite ale Americii a inclus festivalul UNTOLD în turneul mondial din 2023. (…) Imagine Dragons înseamnă 10 ani de carieră de succes, o trupă care a oferit de fiecare dată amintiri memorabile în turneele live, la fiecare piesă lansată, un portofoliu impresionant de premii şi un fanbase uriaş în fiecare colţ de lume. În luna august a anului viitor, fanii se vor putea bucura live de Imagine Dragons la festivalul UNTOLD”, se arată într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee şi Daniel Platzman au pus bazele Imagine Dragons în Nevada. Primul single lansat a fost ”It’s Time”, urmat de un prim album considerat iconic – ”Night Vision”, apărut în 2012.

Piesele “Thunder” şi “Whatever It Takes”, incluse în albumul “Evolve”, au ajuns pe locul 1 în Billboard Hot Rock Songs, fiind piesele cu cele mai multe săptămâni de prezenţă consecutivă în fruntea topului american.

Abonamentele pentru cea de-a 8-a ediţie UNTOLD vor fi scoase la vânzare luni, 28 noiembrie.

“Organizatorii au pregătit 10.000 de abonamente pentru fanii care se înregistrează pe untold.com. Peste 50.000 de oameni s-au înscris deja şi speră să fie printre norocoşii care îşi asigură intrarea la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume”, se mai arată în comunicat.

sursă:wall-street.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide