BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Tunul dat de Arlauskis după ce s-a despărţit oficial de CFR Cluj. Unde se află acum portarul lituanian

EXCLUSIV | Tunul dat de Arlauskis după ce s-a despărţit oficial de CFR Cluj. Unde se află acum portarul lituanian

Giedrius Arlauskis a reuşit să dea un adevărat tun după ce s-a despărţit de CFR Cluj.

Demiterea lui Marius Şumudică şi a lui Marian Copilu – preşedintele clubului – i-a picat foarte prost lui Giedrius Arlauskis, care s-a enervat şi nu s-a mai prezentat la echipă.

Cristi Balaj a anunţat la Telekom Sport că înţelegerea portarului lituanian a fost reziliată, însă această veste a însemnat un adevărat tun pentru Arlauskis.

Tunul dat de Giedrius Arlauskis la 33 de ani. Ce urmează după ce s-a despărţit de CFR Cluj

Arlauskis a revenit la CFR Cluj în martie 2021, după ce s-a despărţit de Al Shabab. A luat atunci această decizie după ce s-a lăsat convins de Marian Copilu, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, care atunci era preşedinte la CFR Cluj.

Arlaukis a semnat atunci un contract valabil până în vara lui 2022 şi nimic nu părea să-i agite cariera. Însă totul s-a rupt în momentul în care şefii clubului au decis să-i dea afară pe Marian Copilu şi pe Marius Şumudică.

Enervat de această decizie, mai ales că echipa avea doar victorii în campionat, Arlauskis nu s-a mai prezentat la echipă şi a plecat în Lituania, unde se află şi în prezent.

Motivul oficial pentru care n-a mai revenit la CFR Cluj a fost că este accidentat la gleznă şi preferă să se trateze în ţara natală. Însă, pe lângă problema medicală de la gleznă, Arlauskis a vrut să-şi şi forţeze plecarea.

Fostul internaţional lituanian şi-a atins obiectivul şi Cristi Balaj, actualul preşedinte al lui CFR Cluj, a anunţat la Telekom Sport că Arlauskis şi-a reziliat contractul cu echipa din Gruia:

”Arlauskis nu este acum… este acolo, în (n.r. Lituania)… Este un subiect pe care nu aş vrea să-l dezvolt, este situaţia pe care eu am găsit-o când am fost numit în acestă poziţie şi nu este jucătorul CFR-ului in acest moment. (Deci Arlauskis a reziliat cu CFR?) Da”, a spus Balaj la Telekom Sport.

sursa:telekom sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide