TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Potrivit datelor unei agenții de turism online, doar în luna august a acestui an în Bulgaria au ajuns peste 250.000 de turiști români, față de 110.190, câţi erau anul trecut în aceeași perioadă.

De altfel, 30% din totalul celor peste 1,5 milioane de turişti din statul vecin au fost, în acest an, români. Românii sunt urmați, în topul turiştilor străini, de germani, ucraineni, polonezi, sârbi, francezi şi olandezi. Surprinzător, lipsesc din acest top britanicii și rușii, și ei amatori altădată de vacanțe pe litoralul bulgăresc.

Bulgaria rămâne printre primele opțiuni ale românilor și pentru vacanța de iarnă. Lucrurile sunt incerte acum din cauza pandemiei, însă există cerere pentru astfel de rezervări în staţiunile montane ale Bulgariei, potrivit turoperatorului citat de Agerpres.

Sursa: Digi24.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide