BREAKING NEWS
  • 11:43 » Regulile mastilor si certificatelor Covid se încheie în Anglia
  • 11:29 » Climatolog: Iarna se va transforma și va aduce riscuri asociate. Nu ne mai putem întoarce la ceea ce era acum 150 de ani
  • 11:24 » HARTĂ. Cod galben de ninsori și viscol în nordul și centrul țării. Zonele afectate
  • 11:16 » Cum arată Beijing după prima ninsoare din 2022, cu două săptămâni înainte de începerea Jocurilor Olimpice
  • 11:01 » Legea vaccinării obligatorii împotriva COVID, la vot în Parlamentul Austriei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Turismul electoral, anchetat de procurori: primarul dintr-o comună dâmbovițeană, suspectat că a mutat fictiv 67 de votanți în localitate pentru alegerile de peste două săptămâni

Polițiștii și procurorii din Dâmbovița au făcut marți percheziții la primăria din comuna Cojasca și la domiciliul primarului Gheorghe Victor, suspect că ar fi încercat să mute fictiv mai mulți cetățeni pe teritoriul localității pentru a vota alegerile locale din 27 iunie, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare.

La finalul lunii iunie, în comun sunt loc un scrutin pentru alegerea Consiliului Local.

Procurorii îl suspectează pe primar că, în complicitate cu alți funcționari publici din cadrul Primăriei Cojasca, precum și în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență, ar fi făcut actele pentru ca 67 de persoane să apară că și-au stabilit reședința în comun, astfel precum să poată vota la alegerile locale, potrivit surselor citate. Cei 67 nu locuiesc efectiv la adresa la care și-au declarat reședința.

Procurorii au deschis un dosar penal privind infracțiunile de abuz în serviciu în formă continuată și fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată.

Foto: Victor Gheorghe (stânga) – Cojasca / sursa PSD

sursa: G4Media


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide