TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Turiștii pot ajunge din nou la cascada Tamina, unul dintre spectaculoasele locuri din masivul Piatra Mare

Turiștii pot ajunge din nou la cascada Tamina, după ce drumul forestier grav afectat de ploile abundente de luna trecută a fost reabilitat. Cascada este una dintre atracțiile masivului Piatra Mare.

Drumul Forestier Tamina, administrat de Ocolul Silvic Brașov, a fost afectat de ploile abundente de la mijlocul lunii iulie și a fost nevoie de intervenții pentru reabilitare.

                 

O parte a taluzului din amonte se prăbușise, iar drumul fusese acoperit de stânci. Totodată, în peretele de stâncă înalt de circa 20 de metri era un alt bloc de piatră, de câteva tone, parțial desprins din masiv care putea sa cadă oricând, acesta fiind îndepărtat, a transmis, luni, Romsilva.

După eliberarea drumului de stânci, în zona UP I Bucegi, s-a refăcut drumul în zonele distruse și s-a refăcut un podeț tubular pentru scurgerea apei.

Direcția Silvică Brașov administrează, prin cele trei ocoale silvice din subordine (Făgăraș, Brașov și Teliu), aproximativ 40.600 hectare din suprafața totală de fond forestier de 205.168 hectare din județul Brașov.

sursa- digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide