TRENDING
  • 20:44 » Impact violent pe Valea Dâmboviței! O persoană a fost transportată la spital
  • 20:43 » Crește numărul șoferilor prinși drogați la volan în Dâmbovița! Doi tineri s-au ales cu dosare penale
  • 20:42 » Scene incredibile petrecute pe un bulevard din Târgoviște! Un prahovean a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a încercat să se ascundă în curtea unui localnic
  • 20:42 » Cât a ajuns să coste să repari o bară de la maşină în service-urile din România. După poliţele RCA, ar putea urma o nouă plafonare
  • 20:38 » Lovitură pentru românii care vor să plece în vacanţă. Cu cât se vor scumpi biletele de avion din vară
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Turneul organizat de filiala USR-PLUS  își schimbă locația! În perioada 29-30 mai 2021, turneul se va desfășura în Târgoviște!

Organizatori  Turneului de tenis “ Play for the Future “, au trebuit să realoce jocurile pe terenuri acoperite, deoarece la Moreni nu există astfel de terenuri de tenis, turneul fiind mutat la Târgoviște, în aceeași perioadă.

Astfel că în urma condiților meteo, turneul se va desfășura în noua locație, la Club VI Palas Târgoviște (Priseaca), în perioada 29,30 mai 2021.

,,Mulțumesc colegilor care se ocupă de organizare, sponsorilor și partenerilor care susțin această competiție, voluntarilor care asigură buna desfășurare a turneului.
Mă bucur că am ocazia, alături de colegi, de a susține o astfel de întrecere sportivă prin care încurajăm competitivitatea, activitatea fizică, performanța și un stil de viață sănătos.
Urez succes participanților și îi așteptăm cu drag!” a transmis deputatul Daniel Blaga

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide