TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ucraina cere Occidentului să acţioneze urgent pentru a opri invazia Rusiei

presedinte ucraina1

sursa foto: Facebook / Володимир Зеленський

Occidentul trebuie să intervină urgent pentru a stopa invazia Rusiei, care atacă normalitatea lumii moderne, a cerut joi după-amiază Preşedinţia Ucrainei.

„În Europa a început un război la scală amplă din toate punctele de vedere. Rusia nu atacă doar Ucraina, ci atacă regulile vieţii normale în lumea modernă”, afirmă Mykhailo Podolyak, unul dintre consilierii preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

„Ce va mai rămâne din securitatea continentului european? Zero”, a avertizat oficialul ucrainean, citat de CNN.

Mykhailo Podolyak susţine că armata ucraineană continuă „să respingă atacurile” şi că „inamicul suferă pierderi semnificative”. „Însă Ucraina are nevoie de mai multă susţinere din partea lumii; este vorba despre susţinere tehnico-militară şi financiară, de sancţiuni dure împotriva Rusiei. Occidentul trebuie să acţioneze astăzi”, a declarat el.

Armata rusă a invadat joi Ucraina şi se îndreaptă spre Kiev, unde probabil va întâmpina o rezistenţă puternică. Autorităţile ucrainene au raportat până acum cel puţin 50 de morţi, dar numărul victimelor ar putea fi de ordinul sutelor.

Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide