TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Bombardamente rusești asupra Harkovului

ACTUALIZARE 10:10 Rusia a lansat în cursul nopții bombardamente asupra Harkovului, al doilea oraș ca mărime al țării. O școală și un bloc de locuințe au fost parțial distruse și mai multe clădiri au fost avariate, potrivit serviciilor de urgență ucrainene.

Igor Terejov, primarul orașului Harkov, a declarat că două rachete au lovit orașul la ora 4 dimineața. Una a lovit o casă cu două etaje, în timp ce cealaltă a lovit o școală.

„Serviciul de Stat pentru Situații de Urgență lucrează deja acolo, caută oameni sub dărâmături. Până în prezent, nu există informații despre victime sau decese”, a precizat Terejov.

Serviciile de urgență au precizat că un bărbat a fost rănit.

Ucraina își intensifică contraatacurile în sud

ACTUALIZARE 10:05Ucraina și-a intensificat contraatacurile pentru eliberarea regiunilor controlate de Rusia din sudul țării, încercând să bombardeze și să izoleze trupele rusești în zone greu de aprovizionat, au declarat oficialii militari.

Ucrainenii au lovit trei poduri peste Nipru și i-au izolat pe ruși. Kievul a spus că a preluat controlul și asupra unor mici așezări de la marginea de nord a regiunii Herson.

Contraofensiva ucraineană din sudul țării „prinde avânt”, potrivit oficialilor britanici din domeniul apărării și informațiilor.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide