BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

ULTIMA ORĂ Cele mai mici cifre din ultimele luni: 307 noi cazuri de infectare din peste 18.000 de teste/ 56 de persoane decedate/ Rata infectării este sub 1 la mie în toată țara.

307 cazuri noi de infectare cu coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore și au fost raportate 56 de decese, anunță Grupul penru Comunicare Strategică. Acestea sunt cele mai mici cifre înregistrate în ultimele luni. La ATI sunt internaţi 590 de pacienţi. În Bucureşti şi în toate judeţele, rata infectării este sub 1. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 13.088 de teste RT-PCR (4.427 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 8.661 la cerere) și 5.390 de teste rapide antigenice.

Redăm mai jos integral cominicatul GCS:

Până astăzi, 23 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.075.543 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 307 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Sursa g4media


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide