TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. “E o porcărie, totul a fost consimțit”
Un actor de la Teatrul Regina Maria din Oradea a fost condamnat, luni, la 6 ani de închisoare cu executare pentru viol. Bărbatul este acuzat că și-ar fi agresat sexual o colegă de scenă în vara anului 2022, după o petrecere. “E o porcărie, totul a fost consimțit”, spune actorul, care a anunțat, pentru eBihoreanul, că va contesta hotărârea Judecătoriei Oradea.
Fapta, scrie sursa citată, ar fi avut loc în noaptea de 2 spre 3 iulie 2022. A doua zi dimineață, femeia, tot actriță, a mers la Poliție și a declarat că a fost victima unui viol. În urma reclamației, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar o zi mai târziu a fost plasat sub control judiciar, cu interdicţia de a se apropia de locuinţa victimei sale.

Violul ar fi avut loc chiar în casa femeii, cu ocazia unei petreceri, iar bărbatul şi-ar fi premeditat fapta, susțin procurorii. Acesta, scrie presa locală, ar fi așteptat ca ceilalți invitați să plece și, sub pretextul că își ia rămas bun, ar fi intrat în dormitor peste gazdă și ar fi violat-o. Amandoi ar fi consumat înainte alcool, reiese din declarațiile din dosar.

Pe tot parcursul procesului, actorul a negat acuzațiile și a susținut că nu a fost vorba despre un viol.
“Actul sexual a fost consimţit, totul a fost consimţit, iar dosarul este o porcărie, construit cu tertipuri, psihologi şi fără vreo dovadă că a fost un act sexual forţat. Acuzaţia este extrem de gravă şi voi face public tot dosarul, la final, ca să arăt toate măgăriile care s-au întâmplat. Sunt obligat să demonstrez opiniei publice, familiei, colegilor, că totul e o minciună. Nu am de ce să mă ascund”, a declarat recent, pentru  eBihoreanul, actorul acuzat de viol.

Luni, Judecătoria Oradea a dispus ca actorul să fie condamnat la 6 ani de închisoare cu executare şi, totodată, l-a obligat să-i plătească victimei sale daune morale de 50.000 lei. Hotărârea nu este definitivă, iar actorul a anunțat deja că o va ataca la Curtea de Apel Oradea. Bărbatul, în vârstă de 45 ani, este căsătorit și este absolvent al Universităţii de Artă Teatrală Târgu Mureş. De-a lungul carierei, a jucat în zeci de piese, iar timp de 2 ani a deţinut şi funcţia de director artistic al trupei Iosif Vulcan din cadrul Teatrului „Regina Maria” din Oradea.
Sursa:Digi24

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide