TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un artist danez şi-a însuşit 72.000 de euro, bani cash primiţi de la un muzeu pentru a fi incorporaţi într-un tablou. Acesta a schimbat numele operei în „Ia banii şi fugi”.

Jens Haaning convenise cu muzeul Kunsten din nordul Danemarcei să primească banii ca împrumut pentru a replica opere anterioare în care erau înrămate bancnote echivalente cu veniturile anuale ale unui austriac şi ale unui danez, scrie Hotnews.

Când reprezentanţii muzeului din Aalborg au deschis cutia trimisă de Haaning, între ramele celor două tablouri nu era nicio bancnotă, iar numele operei fusese schimbat.
„Opera artistică este că le-am luat banii”, a declarat Haaning la televiziunea DR.
Muzeul doreşte ca artistul să înapoieze banii şi din cauza refuzului primit, intenţionează să-l denunţe la poliţie dacă, până în ianuarie, când se sfârşeşte expoziţia, banii nu sunt returnaţi.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide