TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un băiat de 17 ani s-a înecat la Therme

Un adolescent in vârstă de 17 ani s a înecat, sâmbătă seară, într-un centru de relaxare din localitatea Baloteşti, situată în apropiere de Capitală. La ora transmiterii acestei ştiri cadrele medicale trimise la faţa locului fac manevre de resuscitare.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Ilfov a fost sesizat, în jurul orei 19:48, de către angajaţii unui centru termal din Baloteşti, cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Otopeni pentru efectuarea de activităţi din competenţă, în cauză fiind identificată victima, respectiv un adolescent, în vârstă de 17 ani, care se afla cu un unchi, la respectivul centru de recreere.

La acest moment echipajul medical prezent la faţa locului efectuează manevre de resuscitare pentru salvarea vieţii persoanei în cauză.

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt de drept.

Sursa: Stiripesurse


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide