BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un bărbat a condus singur până la locația în care urma să susțină examenul auto. Ce le-a spus polițiștilor

Un bărbat din Germania s-a ales cu dosar penal și a ratat și șansa de a-și lua permisul conducere, după ce s-a urcat singur la volan și a condus până la locația în care trebuia să susțină examenul auto. Acesta le-a explicat polițiștilor că nu voia sa întârzie, scrie Euronews.

Bărbatul de 37 de ani s-a autosabotat după ce a condus până la locul de examinare, deși nu avea încă permis de auto. Acesta și-a parcat mașina chiar în fața examinatorului, care a rămas fără cuvinte când l-a văzut pe bărbat coborând de la volan.

Le-a spus polițiștilor că a condus chiar el până acolo, pentru a fi sigur că nu întârzie la examen, a relatat poliția într-un comunicat, citat de Euronews.

Polițiștii nu au fost deloc impresionați de punctualitatea cursantului astfel că au suspendat examenul programat în ziua aceea și i-au întocmit acestuia dosar penal pentru că a condus fără permis auto.

Totodată, oamenii legii au deschis un dosar și pentru proprietarul mașinii.

Sursa: Digi 24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide