TRENDING
  • 11:24 » Pensiile vor ajunge mai devreme în luna mai. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
  • 11:21 » Ucrainenii ar fi atacat cu drone în interiorul Rusiei peste noapte. Mai multe instalații energetice din Smolensk sunt în flăcări
  • 11:19 » Zelenski a mulțumit Senatului SUA pentru pachetul de ajutor: „Consolidează rolul Americii de far al democraţiei şi de lider al lumii”
  • 11:16 » Biden vrea ca ajutorul militar să ajungă în Ucraina „chiar din această săptămână”
  • 11:13 » Un cutremur a avut loc în România, miercuri dimineață
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un bărbat a primit 440 de amenzi de circulaţie deşi maşina lui nu s-a mişcat de ani buni din curte.

Un bărbat din Buzău a primit 440 de amenzi pentru lipsa rovinietei deşi maşina lui nu s-a mişcat din curte de ani buni, scrie Digi24.

Omul a ignorat somaţiile de plată, până la momentul la care a ajuns să fie executat silit. Abia atunci a cerut explicaţii şi a aflat că amenzile sunt, de fapt, ale unui şofer care conduce o maşină cu număr asemănător.

Bărbatul a angajat un avocat care a scos la iveală eroarea: o altă maşină cu numărul de înmatriculare TRL. Ultimă literă, ştersă fiind, părea, de fapt, un I.

„La plăcuţa de înmatriculare din faţă, s-a obervat la baza literei L, o ştersătură. Din punctul nostru de vedere, vinovaţi de producerea acestei neplăceri ar fi operatorii din cadrul CNAIR. Se putea observa cu uşurinţă marca şi numărul”, spune Andrei Petirceanu, avocat.

În replică, reprezentanţii CNAIR spun că aparatele care verifică rovinietele „citesc” strict numerele de înmatriculare ale maşinilor.

„Camerele noastre sunt reglate să pozeze doar numărul maşinii. Conform protecţiei datelor personale, nici n-am putea să fotografiem maşina totală pentru că au existat situaţii în care ni s-a reproşat că pozăm în maşină”, spune Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Dacă eroarea nu ar fi fost descoperită, bărbatul ar fi avut acum de achitat amenzi de peste 25 de mii de lei.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide