TRENDING
  • 20:16 » Un șofer a intrat într-o benzinărie din Arad în timp ce încerca să dea cu spatele
  • 20:15 » O persoană încarcerată după ce mașina în care se afla a fost lovită de un camion/ Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă
  • 20:14 » Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, despre cazul bebelușului mort în timpul Botezului: ”Rânduiala nu a fost modificată, s-a transmis preoților o recomandare privind atenția sporită în cazurile în care pruncii au afecțiuni pe care părinții le fac cunoscute”
  • 20:09 » Cod galben de inundații în 12 județe începând de vineri dimineață
  • 20:08 » 16 percheziții în județul Sibiu, la persoane suspectate că ar fi modificat indexurile contoarelor de gaze/ 29 de suspecți au ajuns la audieri, acuzați de un prejudiciu de 100.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un bărbat a primit în cont 6 milioane de euro în loc de 60.000. Ce a urmat depășește orice scenariu de film

Un bărbat a primit în cont 6 milioane de euro în loc de 60.000. Banca a depistat eroarea după câteva luni.

Un bărbat din Noua Zeelandă a făcut împrumut la bancă, iar în momentul în care și-a verificat contul a văzut că a primit 6 milioane de euro în loc de 60.000.

Bărbatul a făcut o solicitare de împrumut la bancă pentru suma de 60.000 de euro pentru a-și finanța benzinăria, s-a trezit în cont cu 6.000.000 de euro.

Se pare că eroarea a fost depistată după câteva luni, iar el și iubita lui au decis să se bucure de bani. Cei doi au ieșit la o cină la un restaurant scump în următoarea zi pentru a sărbători câștigul.

Aceștia au luat o hotărâre care i-a costat libertatea. Cuplul, care are un copil, a renunțat la toate planurile și a hotărât să fugă din Noua Zeelandă și să se bucure de bani.

După ce cei doi au transferat banii în mai multe conturi, și-au abandonat toate lucrurile și au plecat în lume, cazându-se la hoteluri de lux.  Mai mult decât atât, cuplul și-a petrecut timpul prin cazinouri, în Macao.

Banca a depistat eroarea după câteva luni

Urmărind tranzacțiile, a făcut demersuri pentru prinderea celor doi, lucru care s-a întâmplat după doi ani.

Între timp, cuplul a cheltuit aproximativ două treimi din sumă.

Bărbatul a fost condamnat la 16 luni de închisoare, iar iubita sa la opt. Femeia a declarat că nu știa care era proveniența banilor, fiindcă iubitul ei i-a spus că a câștigat la loterie.

Sursa: realitatea.net

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide