BREAKING NEWS
  • 23:25 » O femeie de 35 de ani a căzut secerată pe stradă, în timp ce își ducea copilul la școală. A fost transportată la spital în comă
  • 23:23 » Dosarul Caracal | Gheorghe Dincă a fost CONDAMNAT la 30 de ani de închisoare pentru ororile comise
  • 23:21 » Ce nu mai voie să faci în Sectorul 6 al Capitalei. Amenzile sunt mari
  • 22:25 » Simona Halep nu se mai ascunde. Cu cine s-a afișat sportiva în plină zi. Toni Iuruc e istorie
  • 22:23 » O nouă moarte suspectă în Rusia. Aliatul lui Putin „a căzut de la mare înălțime”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un bărbat acuzat că a agresat sexual două minore a fost plasat de tribunal în arest la domiciliu

Un bărbat de 64 de ani din Brăila, iniţial arestat preventiv pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală asupra a două minore de 16 ani, a fost plasat în arest la domiciliu de Tribunalul Brăila, care a admis contestaţia formulată de inculpat faţă de măsura de arest.

Bărbatul fusese reţinut de poliţişti şi Judecătoria Brăila dispusese arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, la propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

„Desfiinţează hotărârea. Admite contestaţia formulată de contestatorul A. F. împotriva încheierii din 17.06.2022 pronunţată la Judecătoria Brăila, în dosarul penal nr. 8316/196/2022. Desfiinţează încheierea atacată, iar în rejudecare: Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. Dispune măsura arestului la domiciliu a inculpatului A.F. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 21.06.2022, până la data de 20.07.2022 inclusiv. Pe durata măsurii preventive a arestului la domiciliu inculpatul nu va putea părăsi domiciliul din jud. Brăila, com. Cazasu, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul va respecta următoarele obligaţii: se va prezenta în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului, ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu persoanele vătămate. Atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea credinţă a măsurii sau obligaţiilor ce le revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Definitivă”, se arată în soluţia Tribunalului Brăila, postată pe site-ul instanţei.

Bărbatul de 64 de ani fusese arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală asupra a două minore de 16 ani, potrivit informaţiilor furnizate pe 16 iunie de IPJ Brăila.

„În data de 16.06.2022, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Cazasu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală. În fapt, în data de 09.02.2022 şi în data de 03.06.2022, bărbatul, aflându-se în municipiul Brăila, ar fi comis două acte de agresiune sexuală asupra a două tinere în vârstă de 16 ani, ambele din municipiul Brăila”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila.

Sursa: Digi24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
Închide
Închide