TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

A crezut în omul lui și nu s-a așteptat ca tocmai el să îl trădeze, atât de urât. Un câine a fost eutanasiat, după ce stăpânul lui l-a aruncat de la etajul 5.

Micuțul buldog a suferit răni grave în cădere. Bărbatul de 39 de ani, care era extrem de băut în acel moment, a fost arestat luni dimineață. Incidentul a avut loc în cartierul Neuhof din Strasbourg, Franța.

Un trecător a fost cel care a dat alerta în jurul orei 9 după ce a văzut câinele căzând la parterul clădirii, scrie Le Parisien.

Aruncat spre moarte de omul lui

Medicul veterinar care i-a acordat primul ajutor a spus că animăluțul avea picioarele din spate rupte, dar și leziuni interne grave.

„Având în vedere leziunile interne foarte grave și numeroasele fracturi rezultate în urma actelor de cruzime comise de stăpânul său, Moka, în vârstă de 2 ani, a trebuit să fie eutanasiat aseară”, a spus poliția marți pe Twitter.

Plasat luni în arestul poliției, proprietarul avea alcoolemie de 1,8 g la litru de sânge. Acesta din urmă „va răspunde în curând pentru acțiunile sale în instanță”, a promis poliția.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide