TRENDING
  • 18:27 » Cinci zile de sărbătoare pentru dâmbovițeni! Încep Zilele Județului Dâmbovița! Ce activități și evenimente sunt programate, astăzi, 31 mai
  • 18:27 » Bărbat cercetat de polițiști după ce a comercializat vopsea contrafăcută, sub brandul unui producător din Târgoviște
  • 18:26 » Nereguli grave în mai multe depozite de fructe și legume din județul Dâmbovița! Inspectorii ANSVSA au dat amenzi drastice
  • 18:25 » Pericol public! Taximetrist din Dâmbovița, prins beat și fără centură de siguranță în trafic
  • 18:25 » Un copil de 12 ani a murit după ce a fost lovit de o betonieră, în localitatea Ștefan cel Mare din Vaslui
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cu ocazia încoronării, bărbatul care pretinde că este primul fiu al regelui Carol al III-lea și al reginei Camilla le-a scris celor doi o scrisoare în care îi îndeamnă să “mărturisească”.

Simon Dorante-Day, în vârstă de 57 de ani, a ținut prima pagină a ziarelor de-a lungul anilor pentru afirmațiile sale repetate că este copilul secret al relației de dragoste dintre Charles și Camilla și că a fost înlăturat la scurt timp pentru a evita un scandal.

Dorante-Day s-a născut în Portsmouth în 1966 și a fost adoptat de un cuplu pe nume Karen și David Day. Bunicii săi adoptivi, Winifred și Ernest Bowlden, au lucrat amândoi pentru regina Elisabeta a II-a și pentru prințul Philip.

Bărbatul care acum locuiește în Queensland, în Australia, susține că bunica sa i-a spus “pe față” că părinții săi biologici erau Charles și Camilla.

„Acum ești rege, asta nu mă face mai puțin fiul tău”

Într-o scrisoare adresată regelui și reginei înaintea încoronării, el le-a transmis următorul mesaj: “Poate că acum că v-ați atins obiectivul vă puteți privi în oglindă și vă puteți aminti că i-a costat și încă îi costă pe alții pentru ca dumneavoastră să reușiți. Desigur, sunt dezamăgit că problema mea nu a putut fi rezolvată înainte de a vă urca pe tron, dar simt că, în timp, acest lucru se va reflecta mai rău asupra Monarhiei decât asupra mea“.

Cu toate acestea, acum că sunteți rege și regină consort, vă cer să vă luați amândoi un moment de gândire și vă îndemn să rezolvați problema mea o dată pentru totdeauna. Cunosc adevărul, îmi amintesc ce ați făcut, unde ați intervenit în viața mea pentru propria voastră agendă și nu voi înceta să caut dreptate. Acum ești rege, asta nu mă face mai puțin fiul tău. Când ți-am scris în particular, te-ai oprit? Când ți-am scris în public te-ai oprit? Când ai făcut-o pe Camilla non-negociabilă, te-ai oprit? Deci, este corect să mă aștept să mă opresc doar pentru că tu ești acum?”, a mai scris el în scrisoare.

„Poate că acum amândoi puteți fi sinceri”

Nu o voi face, am nevoie de răspunsuri la ceea ce s-a întâmplat de-a lungul vieții mele și știu că tu ai cheia de la acea ușă. În plus, acum ascensiunea ta nu face decât să ne pună și mai mult în pericol. Așadar, acum a sosit vremea ta. Sper că sunteți într-o poziție mai bună pentru a vă ridica și a face ceea ce trebuie. Nu doar pentru mine și pentru familia mea, ci pentru toți. Poate că acum amândoi puteți fi sinceri și să recunoașteți când v-ați întâlnit prima dată, pentru că adevărul este că nu ați mai făcut-o până acum. În calitate de monarh și cap al bisericii, comportamentul dumneavoastră ar trebui să fie exemplar și mai presus de Lege. În prezent, înșelăciunea, minciuna și evaziunea nu atestă că sunteți“, a mai redactat bărbatul, potrivit LADbible.

De asemenea, el a catalogat încoronarea drept o “risipă de bani”.

Ca englez, ca până în adolescență, mi-ar fi plăcut asta – aș fi fost în toată pompa și ceremonia. Dar, din perspectiva australiană, nu-mi pasă deloc. Este doar o risipă de bani. Am putea să folosim acești bani pentru spitale, case. Toți oamenii fără adăpost din Anglia vor spune în continuare că este o risipă de bani. Și sunt total de acord“, a spus el pentru 7News.

 

sursa: stirileprotv.ro

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide