TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 Un bărbat din Arad a atacat două femei pe stradă. A fost prins cu ajutorul camerelor de supraveghere

Pericol pe străzile din Arad: două femei au fost lovite cu putere de un bărbat necunoscut. Scena a fost surpinsă de camerele de supraveghere din zonă, iar tânărul a fost identificat.

Incidentele au avut loc în această dimineață, în jurul orei 06.00, într-un cartier din Arad. Cele două femei, care nu se cunosc între ele și nu-l cunosc nici pe agresor, erau la câteva sute de metri distanță una de celalată.

Ambele erau în drum spre serviciu.

Atacatorul a lovit-o pe prima tânără și a lăsat-o pe jos, inconștientă. După aproximativ 15 minute, a abordat o altă femeie, pe care a întrebat-o unde e stația de autobuz. Când aceasta s-a întors să-i răspundă, a lovit-o și pe ea cu putere.

Al doilea incident a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, care a fost reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, polițiștii i-au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Sursa: Digi24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide