TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un bărbat din Singapore a dat în judecată o femeie pentru 1,9 milioane de lire sterline, pe motivul că i-a refuzat avansurile romantice, spunandu-i că îl vede doar ca pe un prieten.

K Kawshigan, un director la o companie de drone, a demarat un proces împotriva unei femei pe nume Nora Tan Shu Mei, susținând că a suferit o traumă când aceasta i-a refuzat avansurile romantice.

Potrivit Metro, Nora Tan l-a dat, la rândul ei, în judecată pe Kawshigan, pentru a-și recupera costurile suferite după ce și-a securizat locuința. Aceasta a susținut că hărțuirea domnului Kawshigan este atât de intensă încât a fost nevoită să cumpere un sistem de alarmă cu sirenă și o sonerie video inteligentă pentru a se proteja.

Dar dl Kawshigan a declarat că denigrarea sa i-a afectat “reputația stelară” și sănătatea sa mintală în așa măsură încât a pierdut cel puțin cinci parteneriate de afaceri.

Procesul său, în care solicită trei milioane de dolari singaporezi, include 1,2 milioane de dolari singaporezi (aproximativ 750.000 de lire sterline) pentru pierderea de potențiale investiții, contracte și plăți din cauza reducerii rețelei sale de contacte și 170.000 de dolari singaporezi (105.000 de lire sterline) pentru reducerea capacității sale de câștig.

Aceasta este cea de-a doua încercare a sa de a o da în judecată pe doamna Tan – a încercat separat să obțină despăgubiri de 22.000 de dolari americani (aproximativ 13.700 de lire sterline), susținând că aceasta a încălcat un acord de îmbunătățire a relației lor.

Cu toate acestea, acel proces a fost respins de instanță, un grefier adjunct afirmând că instanța nu va juca un rol într-o “încercare calculată de a forța angajamentul” din partea doamnei Tan.

sursa: protv.ro

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide