BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un bărbat își folosește propriul corp pentru a-și proteja mașina de o furtună cu grindină

Toyota Supra Mk4 a este o mașină prețioasă, așa că nu este surprinzător faptul că unii proprietari care dețin un astfel de exemplar sunt extrem de protectori.

 

Iată că realitatea ne arată până unde se poate ajunge. Un proprietar și-a folosit propriul corp pentru a-și proteja mașina de o furtună cu grindină care ar fi putut deteriora caroseria.

ADVERTISING

Își folosește propriul corp pentru a-și proteja mașina de o furtună cu grindină

Videoclipul a fost postat pe TikTok și ne arată cum bărbatul alege să-și lase propriul corp în bătaia grindinei pentru a proteja capota mașinii.

Se pare că a încercat să acopere mașina cu pături și cartoane dar nu a putu acoperi o porțiune din capotă, de unde și decizia de a-și folosi corp ca paravan.

Bucățile de gheață păreau destul de mari, așa că putem înțelege îngrijorarea lui și admirăm dedicarea pe care a demonstrat-o pentru a-și menține mașina fără avarii.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide