TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Poveste tragică în orășelul italian Ortona, acolo unde un bătrân de 70 de ani  și-a sugrumat fratele cu cinci ani mai mare, apoi și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se. Cel mai mare dintre cei doi, paralizat fiind, era îngrijit de fratele mai mic. Într-un bilet de adio, acesta din urmă și-a explicat gestul extrem.

Ieri după-amiază, Antonio, țintuit la pat de o boală gravă, a fost strâns de gât de fratele lui mai mic până când a încetat să mai respire. Apoi Roberto, și el invalid, și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de marginea patului, relatează Abruzzo Live. Scenele de groază au avut loc, pe rând, în dormitor și sufragerie, în apartamentul de la parterul clădirii din via Tripoli 43.

Al treilea frate i-a găsit pe cei doi fără viață

A urmat apoi descoperirea macabră. Cel care avea să se trezească în fața unui tablou dramatic a fost cel de-al treilea frate, Tommaso, care venise să-i viziteze așa cum făcea adesea. El a fost cel care și-a descoperit frații morți și a dat alarma.

La fața locului au ajuns ambulanțele, dar pentru Roberto și Antonio era prea târziu. Carabinierii, și ei prezenți în apartamentul groazei, fac cercetări și încearcă să reconstituie tragedia.

Bătrânul a lăsat un bilet de adio

Apoi biletul de adio lăsat de Roberto, un rămas bun în care își asumă responsabilitatea pentru cele întâmplate, explicând motivul gestului extrem: acea greutate, acea responsabilitate pe care nu o mai suporta și căreia nu-i mai putea face față.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide