TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un bărbat și-a înscenat propria moarte, apoi a apărut în mod șocat la slujba de înmorântare, cu scopul de a vedea cine ar veni și l-ar plânge. Prietenii și familia au fost revoltați de gestul bărbatului.

Baltazar Lemos are 60 de ani și deține o afacere cu pompe funebre. Ideea de a-și organiza o înmormântare falsă i-a venit după ce acesta a participat la o slujbă la care erau doar doi îndoliați. Situația l-a făcut să se gândească la câți oameni s-ar deranja să vină a înmormântarea lui. El a pus la cale un plan elaborat, dar totul a luat o altă întorsătură, după ce oamenii s-au revoltat de modul în care acesta s-a jucat cu ei și sentimentele lor, relatează Mirror.

Mai întâi, Baltazar a postat pe Facebook o fotografie cu el în fața spitalului Albert Einstein din Sao Paulo și apoi, a doua zi, pe pagina lui de Facebook a apărut o postare în care era anunțată „moartea” lui acestuia.

În această după-amiază tristă, Baltazar Lemos ne-a părăsit”, scrie în postare.

Așa cum era normal, anunțul i-a șocat întreaga familie și prietenii, care nu știau că acesta avea probleme de sănătate. Apoi, Baltazar și-a organizat înmormântarea la o capelă din Curitiba, Brazilia, pe 18 ianuarie, iar detaliile despre slujba de înmormântare au fost postate pe pagina sa de Facebook.  Într-un videoclip de la înmormântarea bărbatului, familia și apropiații acestuia sunt surprinși plângând. Apoi, Baltazar și-a făcut apariția în fața mulțimii uluite, explicând de ce a ales să facă acest lucru.

Am participat la 889 de înmormântări în ultimii doi ani. La unele au fost două persoane, la altele au fost 500 de persoane. Am vrut să știu cine va veni la a mea”, a mărturisit bărbatul în fața oamenilor șocați.

Prietenii au fost revoltați de gestul bărbatului

Cei îndoliați, însă, au fost revoltați. Un prieten al bărbatului, pe nume Pedro, și-a exprimat furia în fața presei locale.  „Îmi doresc foarte mult să-l omor pentru ce ne-a făcut…glumescAproape că am făcut infarct. Avea prieteni de pe Facebook care au mers la spital după el. Când îl văd, primul lucru pe care îl voi face este să-i dau o palmă”, a spus Pedro.

“Nu mi-a plăcut. M-am simțit foarte păcălită, ca mulți alții. Am avut un atac de panică. Să glumești despre moarte e foarte grav, a întrecut limita”, a spus o altă prietenă, Rosecleia.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide