TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un cameraman al postului Kiev Live TV a fost ucis în atacul asupra turnului de televiziune din Kiev

”Îi plângem pierderea şi investigăm circumstanţele în care a murit. Atacarea jurnaliştilor este o crimă de război”, a scris pe Twitter ONG-ul, care se ocupă de apărarea libertăţii presei.

Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă din Ucraina a precizat marţi pe pagina sa de Facebook că cinci persoane au fost ucise şi cinci rănite în bombardamentul rusesc.

Potrivit Poliţiei naţionale ucrainene, proiectilul a lovit o clădire administrativă cu patru etaje de pe strada Dorohojiţkaia (situată lângă turnul de televiziune din Kiev), provocând o explozie şi un incendiu.

De asemenea, au fost lovite şi avariate staţia de alimentare cu energie electrică a turnului, precum şi componentele hardware ale turnului de televiziune în sine.

”Naziştii lui Putin tocmai au bombardat turnul de televiziune”, a scris marţi, pe canalul său de Telegram, consilierul ministrului ucrainean de interne Anton Gheraşcenko, în timp ce administraţia oraşului Kiev a declarat că turnul a fost lovit de două rachete.

Sursa: Stiripesurse

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide