BREAKING NEWS
  • 14:16 » UE ia în calcul crearea unei diplome universitare europene, recunoscută automat în toate ţările membre
  • 14:14 » A început ședința CSAT despre Rusia. Este analizează situația de securitate din Zona Mării Negre și de pe Flancul Estic
  • 14:11 » Rata de incidență crește rapid în toate județele. Cel mai mare număr de cazuri noi de COVID-19
  • 14:07 » SUA vor să scoată înaintea Chinei avionul F-35 de 100 de milioane de dolari prăbușit în mare
  • 13:37 » Vasile Dîncu: Nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Doi membri ai trupei The Beatles, George Harrison şi Ringo Starr, a fost prezentat publicului la Liverpool Beatles Museum după ce a fost descoperit anul trecut în podul unei locuinţe, potrivit Reuters. Scrisă şi produsă de jurnalistul şi realizatorul de televiziune Suresh Joshi, melodia ”Radhe Shaam” a fost înregistrată la Trident Studios din Londra în 1968, cu vocea cântăreţului indian Aashish Khan, Harrison cântând la chitară şi Starr, la tobe.

Joshi a descoperit înregistrarea anul trecut, depozitată alături de alte lucruri în podul casei sale, după ce un prieten aflat în vizită pe perioada lockdownului s-a declarat fascinat de poveştile din tinereţea acestuia. Înregistrarea a fost restaurată cu ajutorul unui producător. El a descris melodia, cu o vechime de 53 de ani, ca fiind relevantă pentru vremurile noastre, potrivit unui comunicat.

A povestit că înregistra muzică alături de Khan pentru filmul ”East Meets West” la Trident Studios când Harrison a intrat în încăpere şi au început să vorbească. Trupa The Beatles înregistra ”Hey Jude” la momentul respectiv.

 

Sursa- ghimpele.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide