TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un cerb alb rar a fost împușcat pe străzile unui oraș din Anglia. Poliția: Animalul putea pune în pericol pietonii VIDEO

Un exemplar rar de cerb alb a fost împușcat de poliție după ce a fost găsit alergând pe străzile unui oraș din Anglia. Autoritățile au declarat că animalul putea fi periculos pentru motocicliști sau pietoni, potrivit BBC.

Locuitorii din Bootle, un orășel situat în apropiere de Liverpool, au rămas șocați când au văzut cerbul alb alergând pe străzile orașului duminică dimineață. Reprezentanții Societății Regale de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale (RSPCA) au decarat că i-au sfătuit pe polițiști „să lase animalul să-și găsească drumul înapoi în pădure”.

Însă poliția din comitatul Merseyside a precizat că ofițerii au decis să eutanasieze animalul, din cauza îngrijorării că ar putea reprezenta un pericol pentru motocicliști și pietoni.

După ce a fost semnalată prezența animalului în oraș, forțele de ordine au reușit să-l „conducă” într-o zonă industrială a orașului. La fața locului a fost chemat și un veterinar.

Poliția a mai precizat că nu a putut găsi o organizație care să ajute la prinderea în siguranță a cerbului, care între timp a devenit agitat.

„Nu puteam lăsa cerbul să alerge pe străzi și să-i pună în pericol pe motocicliștii și pietonii din zonă, mai ales că se apropia întunericul. Ca atare, la lăsarea serii s-a decis eutanasierea cerbului”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, potrivit BBC.

O reprezentantă a RSPCA a spus că animalul putea fi sedat, dar „acest lucru trebuie făcut cu atenție într-o zonă publică, pentru că cerbul poate începe să alerge și să sară după ce este atins de săgeată. Asta ar putea crea un pericol pentru sănătatea publicului și a animalului”.

„Deși cerbii trăiesc în pădure, mlaștini sau parcuri, apar din ce în ce mai des în orașele din Mara Britanie”, a mai spus ea.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide