TRENDING
  • 18:27 » Cinci zile de sărbătoare pentru dâmbovițeni! Încep Zilele Județului Dâmbovița! Ce activități și evenimente sunt programate, astăzi, 31 mai
  • 18:27 » Bărbat cercetat de polițiști după ce a comercializat vopsea contrafăcută, sub brandul unui producător din Târgoviște
  • 18:26 » Nereguli grave în mai multe depozite de fructe și legume din județul Dâmbovița! Inspectorii ANSVSA au dat amenzi drastice
  • 18:25 » Pericol public! Taximetrist din Dâmbovița, prins beat și fără centură de siguranță în trafic
  • 18:25 » Un copil de 12 ani a murit după ce a fost lovit de o betonieră, în localitatea Ștefan cel Mare din Vaslui
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Incendiu la o casă din comuna Gălbinaşi, judeţul Buzău. Un copil în vârstă de un an şi unchiul său au ajuns la spital cu arsuri.  Alţi doi copii au fost scoşi teferi  Incendiu teribil în Buzău. Un copil de un an a ajuns la spital cu arsuri pe 40% din corp. Şi unchiul a a avut nevoie de îngrijiri, după ce a scos alţi 2 copii din flăcări.

Un copil în vârstă de un an a suferit arsuri de gradele I şi II, în urma unui incendiu izbucnit la un imobil din localitatea Tăbărăşti, comuna Gălbinaşi, din judeţul Buzău. Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, în urma incendiului o altă persoană a fost transportată la spital cu arsuri de gradul I la membrele superioare.

În casă se aflau 3 copii şi unchiul lor

La faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. “Incendiul s-a manifestat într-o cameră de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 20 metri pătraţi. Au rezultat 2 victime – un copil în vârstă de 1 an cu arsuri de gradele 1 şi 2 pe 40% din suprafaţa corpului şi un adult cu arsuri de gradul 1 la membrele superioare”, a transmis ISU Buzău, potrivit Agerpres.

Conform ultimelor date, la faţa locului se aflau 3 copii şi unchiul lor. Ceilalţi doi copii au fost identificaţi ulterior de către pompieri – aveau vârste de 2 şi 4 ani.

”La momentul izbucnirii incendiului, unchiul i-a dus în vecini, pentru a fi în siguranţă. În acest moment, aceştia sunt evaluaţi medical de către pompieri, iar apoi vor fi transportaţi la spital pentru evaluări de specialitate, fiind suspecţi de intoxicaţie cu monoxid de carbon”, a arătat ISU.

Cauza izbucnirii incendiului ar fi jocul copiilor cu focul, au mai precizat autorităţile.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide