TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un copil sub un an și 5 tineri cu vârste între 18 și 24 de ani au murit din cauza COVID. Niciunul nu era vaccinat

Un bebeluș și 5 tineri sunt printrpacienții COVID carau murit în ultimel24 dore, în ziua cu cel mai marnumăr ddecesdla începutul pandemiei, 331Niciunul dintrcei 5 nu era vaccinat, iar doi dintre ei nu aveau nici altboli.

Decesul raportat la grupa de vârstă 0-9 ani este al unui băiețel din județul Suceava, cu vârsta sub un an, care prezenta comorbidități, potrivit raportării Grupului dComunicarStrategică.

Decesele de la categoria de vârstă 10-19 ani sunt ale unui tînăr din județul Ialomița, în vârstă de 18 ani, nevaccinat, care prezenta comorbidități, respectiv un tânăr din județul Harghita, în vârstă de 19 ani, nevaccinat, care prezenta comorbidități.

La grupa de vârstă 20-29 dani au fost înregistrattrei decese. Estvorba desprubărbat în vârstă de 20 de ani, din Caraș-Severin, nevaccinat, care prezenta comorbidități, ubărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Vâlcea, nevaccinat, care nu prezenta comorbidități, și un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Bihor, nevaccinat, care nu prezenta comorbidități.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide