TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O britanică și prietenul său australian au ajuns din greșeală în România, deoarece tânărul, care a dorit să îi facă o surpriză iubitei, a luat bilete pentru București în loc de Budapesta.

Cei doi au luat avionul din Londra. Britanica Sophie Alice, prietena australianului Ben Kennedy, a postat un clip video scurt pe TikTok acum câteva zile, clip în care arată cum cei doi au ajuns la poarta de îmbarcare pentru București, destinație pentru care fuseseră cumpărate din greșeală cele două bilete de avion.

Postarea a devenit virală, strângând deja peste 4,3 milioane de vizualizări și aproape 1.000 de comentarii, multe dintre acestea laudative la adresa Bucureștiului ca destinație turistică.

Ulterior, Sophie Alice a postat pe TikTok mai multe clipuri din cadrul sejurului petrecut în România, cu imagini printre altele de la castelele Bran și Peleș, precum și de la Palatul Parlamentului din București. Unul dintre clipuri are ca ilustrație sonoră melodia „Dragostea din Tei” a trupei O-Zone.

„România este pur și simplu uimitoare. E atât de frumos în România. Iubim România!”, a scris Sophie Alice în postările sale de pe TikTok.

Comentariile la postarea inițială a lui Sophie Alice, postare ce este virală pe Tik Tok de câteva zile, au fost amuzante sau laudative la adresa României în multe cazuri.

Bucureștiul este uimitor. Am fost acolo în noiembrie 2022 pentru două săptămâni”, a scris utilizatorul „Columbia Psychiatry“ pe Tik Tok.

„Ha-ha! Soțul meu a crezut că a rezervat bilete pentru Bahamas și după două ore a descoperit că urma să plece în Bermuda. Nu ești singura cu încurcături la biletele de avion!”, a scris utilizatoarea „demi”.

Un alt utilizator de pe TikTok a scris: „România este un loc foarte frumos și pe nedrept subestimat. Sunt atât de multe lucruri de făcut în București”.

Cuplul a văzut și Palatul Parlamentului FOTO TikTok SophieAlice

Cuplul a văzut și Palatul Parlamentului FOTO TikTok SophieAlice

Kingsley Burnett, un bărbat din New York, a povestit pe TikTok că a avut o experiență similară când a vrut să zboare la Sydney, în Australia, dar a ajuns din greșeală în orășelul Sidney din statul american Montana.

Un alt utilizator de TikTok a comentat cu umor: „Aveți grijă să nu încurcați Austria cu Australia”.

sursa: adevarul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide