TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un elefant a spart cu capul peretele unei case din Tailanda și scotocea cu trompa prin sertare după mâncare

O femeie din Tailanda a fost trezită la primele ore ale dimineții în weekend de niște zgomote puternice care veneau din bucătărie. Când s-a dus să vadă despre ce e vorba, a găsit un elefant care băgase capul prin peretele casei și căuta ceva de mâncare, scrie The Guardian.

Ratchadawan Puengprasoppon s-a trezit sâmbătă dimineață în zgomote de obiecte trântite, care veneau din bucătărie. Ea a mers să vadă ce se întâmplă și a descoperit că un elefant spărsese peretele casei cu capul.

Animalul, un mascul pe nume Boonchuay, părea să caute ceva de mâncare. Scotocea cu trompa prin sertare și dărâma oale și farfurii. A luat la mestecat o pungă de plastic, în timp ce Ratchadawan filma scena.

Nu este prima dată când Boonchuay, care trăiește în parcul național Kaeng Krachan din Tailanda, vizitează satul Chalermkiatpattana.

„Vin des în vizită. Vin întotdeauna în zilele de piață, pentru că miroase a mâncare”, a declarat Itthipon Thaimonkol, respoinsabil al parcului.

El a mai spus că voluntari locali și un agent al parcului național monitorizează împreună elefanții și folosesc zgomote puternice și alte metode pentru a-i alunga înapoi în pădure.

Sursa: digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide