TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O provocare lansată pe o rețea de socializare a făcut noi victime. Un adolescent de 14 ani a murit după ce a acceptat să facă un video când mănâncă cel mai iute chips din lume.

Un adolescent în vârstă de 14 ani din Worcester, Massachusetts s-a stins din viață. Familia elevului spune că decesul a apărut în urma unor complicații care au fost provocate după ce a mâncat chipsuri foarte picante, care sunt de fapt o „modă” pentru o provocare virală.

Mama tânărului Harris Wolobah a vorbit pentru NBC10 Boston, că cei din familia adolescentului consideră că acesta a murit din cauza complicațiilor provocate de One Chip Challenge, chiar dacă încă sunt așteptate rezultatele autopsiei.

Un elev în vârstă de 14 ani a murit după o provocare pe TikTok

Cei de la școala din Worcester sunt în doliu pentru Harris, elev al Doherty Memorial High School, numit și „o stea în ascensiune”. Cauza decesului lui Harris nu a fost confirmată, iar autoritățile nu au oferit mai multe detalii și informații referitoare la circumstanțele în jurul căreia s-a produs moartea elevului.

Mama lui Harris, Lois Walobah, a vorbit pentru NBC10 Boston și a spus că a fost chemată vineri la școală de o asistentă medicală care i-ar fi spus că fiul ei i-a zis că un coleg de clasă i-a dat chipsurile, după acesta având dureri puternice de stomac. Elevul s-a simțit mai bine după ce a mers acasă, dar după-amiaza, când se pregătea să plece la baschet, a leșinat, a declarat mama elevului. Harris a fost transportat de urgență la un spital din apropiere, unde s-a declarat decesul.

Provocarea de pe rețeaua de socializare presupune mâncarea celui mai picant chips din lume. Urmează o lungă perioadă în care nu este consumată hrană sau apă pentru a fi „eliminate” chipsurile. Chipsul este într-un recipient pe care apare un avertisment unde este precizat că este important să fie ținut departe de copii, fiind destinat doar adulților cu mențiunea că nu trebuie să fie  consumat de persoanele cu sensibilitate.

Sursa: ȘtirileKanalD


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide