BREAKING NEWS
  • 14:37 » Vasele rusești pline cu cantități record de petrol vor ajunge în India și China
  • 14:36 » Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital
  • 14:11 » Serghei Lavrov: Occidentul a declarat „război total” Rusiei
  • 14:10 » Alegeri în PNL: Dan Motreanu – prim-vicepreședinte, Lucian Bode – secretar general, Virgil Guran – vicepreședinte
  • 13:55 » Rafila: Fiecare stat membru UE va primi o cantitate de vaccin împotriva variolei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un galez a strâns 36.000 euro pentru o fetiță germană jignită că plângea pe stadion, ca să-i arate că “nu toți britanicii sunt răi”!

Un bărbat din Țara Galilor a strâns 36.000 de euro pentru o fetiță germană care a fost surprinsă plângând pe stadion după înfrângerea țării sale de către Anglia, în optimile Campionatului European 2020, iar fanii britanici au reacționat cu jigniri și comentarii xenofobe, informează BBC.

După apariția imaginii cu suportera Germaniei plângând, fanii britanici au postat pe internet numeroase comentarii dure și jigniri.

Joel Hughes, din Caerleon, Newport, a lansat o strângere de fonduri online “pentru a-i demonstra copilului că nu toți britanicii sunt groaznici”. El a spus că s-a săturat să vadă jigniri și comentarii xenofobe mascate drept tachinări în fotbal.

Ținta inițială a strângerii de fonduri era de 500 de lire sterline – bani cu care Hughes intenționa să-i cumpere un cadou tinerei, însă oamenii au donat peste 36.000 de lire. După ce a reușit să îi contacteze pe părinții fetiței, Joel Hughes a anunțat că banii strânși vor fi donați către UNICEF.

Într-o declarație pe pagina strângerii de fonduri, familia fetiței spune că vor ca banii donați de oameni să meargă la UNICEF. “Am dori ca identitatea noastră să rămână privată, însă am vrea să vă mulțumim tuturor pentru susținerea extraordinară. Fiica noastră ar vrea să vă ceară ca donațiile să meargă la UNICEF, știind că bunătatea voastra va face mult bine”.

Joel Hughes a scris pe pagina campaniei că este “mai mult decât recunoscător” susținătorilor campaniei.

Sursa digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide