TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un jucător de la Universitatea Craiova recunoaște: ”Am ținut cu Steaua de mic copil”

Alexandru Cîmpanu (21 de ani), mijlocașul celor de la Universitatea Craiova, a dezvăluit ce echipă a simpatizat în copilărie.

Chiar dacă acum joacă pentru formația olteană, Cîmpanu nu s-a ferit să spună că a fost fanul Stelei în copilărie. Acum, evident, internaționalul de tineret se declară fanul echipei pentru care evoluează.

“Am ținut cu Steaua de mic copil. Dar am schimbat echipele și acum nu mai o echipă favorită. Țin doar cu Craiova”, a spus Cîmpanu pentru FRF TV.

Alex Cîmpanu a jucat în perioada junioratului pentru Concordia Chiajna și FC Botoșani. Moldovenii l-au promovat la prima echipă, iar după un an a prins un transfer în Bănie.

Oficialii Craiovei au plătit 500.000 de euro pentru a-l aduce pe Cîmpanu, care a semnat un contract valabil până în 2025 cu actuala sa echipă.

 

„Am plecat de mic de lângă familie, de la vârsta de 7 ani. Mi-am văzut părinții de două ori pe lună, o dată pe an, chiar. Ăsta a fost cel mai mare sacrificiu”, a mai spus jucătorul Craiovei.

Sursa sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide