TRENDING

16:04 » Furtuna a rupt gardul Aeroportului Oradea. Un avion TAROM nu a mai decolat

16:00 » Incendiu pe A1. Traficul este blocat după ce o mașină a luat foc

15:55 » Valul de caniculă afectează grav agricultura. Ministrul Mediului: Ne confruntăm cu o secetă severă, iar previziunile nu sunt optimiste

15:51 » Un autocar cu cetățeni ucraineni a luat foc pe podul de la Brăila

15:42 » Un TIR cu cereale a luat foc pe autostrada A2 în apropiere de Cernavodă

Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un marinar grec a făcut infarct. O navă românească a fost chemată din Portul Constanța pentru a-l salva.

Căpitanul unei nave sub pavilion Panama, un cetăţean grec, a suferit, luni, un infarct şi s-a solicitat intervenţia unei nave a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare. „Astăzi, 11.09.2023, în jurul orei 18:05, Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare a fost solicitată să intervină pentru o operaţiune Medevac. La bordul navei VYSSOS, aflată sub pavilion Panama, căpitanul navei, un cetăţean de naţionalitate greacă a suferit un infarct”, a transmis, luni, Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.

Sursa citată a precizat că, pentru preluarea bolnavului, nava SAR PHOENIXs-a deplasat cu toată viteza în zona indicată de MRCC, respectiv în rada interioară Port Constanţa. „Acesta a fost preluat la bordul navei SAR PHOENIX la ora 18:20, urmând a fi predat Serviciului de Ambulanţă din dana de pasageri. La ora 18:30, bolnavul a fost predat în condiţii de siguranţă, în stare stabilă”, a mai transmis sursa citată. Instituţia a menţionat că, nava SAR PHOENIX, la ora 18:44, a acostat în dana 77.

SURSA:DIGI24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide