TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un băiat de 17 ani din Piatra-Neamț a vrut să fie șofer pentru o noapte, însă nu i-a reușit. Polițiștii l-au prins conducând o mașină în localitatea Roznov, din Neamț. Un prieten de-a lui, în vârstă de 20 de ani, l-a lăsat pe minor să se urce la volan, deși știa că acesta nu are permis de conducere.

Un adolescent din Piatra-Neamț a fost prins de polițiști, la volanul unei mașini, deși nu are permis de conducere. Băiatul de 17 ani a fost lăsat să conducă de un alt tânăr de 20 de ani, care știa că acesta nu posedă permis auto.

Fapta lui nu a rămas nepedepsită, iar oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

“În noaptea de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 00:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat în trafic un minor de 17 de ani, din Piatra-Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tazlăului, în localitatea Roznov.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat, pentru a-l conduce, de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care se afla în autoturism, în calitate de pasager, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”, au transmis autoritățile.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide