BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un nou lot de mașini de colecție este scos la licitație în București. Ce exemplare rare se vând

Un nou lot de mașini de colecție este scos la licitație în București, în cadrul evenimentului „Licitația de eleganță”. Iată ce exemplare rare se vând la licitația care va avea loc la începutul lunii noiembrie.

Licitațiile online de mașini au devenit ceva obișnuit în România. Frecvent, exemplare rare sunt scoase la vânzare, unele dintre acestea aparținând unor personalități ale lumii politice sau artistice. Printre acestea amintim limuzine din colecția dictatorului Nicolae Ceașuescu, sau Maserati Biturbo Spyder care a aparținut lui Sir Elton John.

De această dată, casa de licitații Artmark anunță pentru data de 11 noiembrie o licitație care include, printre alte obiecte, șase mașini de colecție cu prețuri accesibile, perfect funcționale. Între acestea, se remarcă fosta maşină de protocol a Ambasadei Chinei la Bruxelles, utilizată de ambasadori în deplasările oficiale. Este vorba de modelul exclusivist Cadillac Fleetwood Long, din 1979, unul dintre cele mai scumpe modele produse în epocă. Piesa de colecţie are un preţ de pornire, în licitaţie, de doar 5.000 de euro şi deţine atestatul de vehicul istoric.

Apoi, unul dintre cele mai cunoscute modele istorice sport, celebre din competiţii şi filme artistice, un exemplar bine întreţinut de Ford Thunderbird, având un preţ de pornire de 11.000 de euro. „Bijuteria” albastră, fabricată în 1964, reprezenta în epocă una dintre expresiile luxului şi vitezei, și este singurul model al acelei generaţii care avea cuvândul „Thunderbird” înscris cromat de-a latul capotei.

Lot de mașini de colecție este scos la licitație în București: Patru modele americane, unul britanic și unul german

Considerată maşina sport a Americii, Corvette C5, fabricată în 2003, ediţia limitată aniversară de 50 de ani de la apariţia modelului sport Corvette, este de asemenea prezentă în licitaţie şi pleacă de la un preţ de pornire de 10.000 de euro.

La licitaţia din 11 noiembrie, ce se va desfăşura doar pe platforma online, vor fi scoase la licitaţie pentru preţul de pornire de 9.000 de euro fiecare şi un model Ford Mustang din 1966, piesa de colecţie Jaguar XJ40 Daimler din 1999, considerată în epocă cea mai sigură maşină din Marea Britanie, precum şi un Mercedes SL380 decapotabil, din 1982, care are preţul de pornire de 8.000 de euro.

Maşinile de colecţie pot fi văzute la Palatul Cesianu-Racoviţă, de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-20:00, putând fi şi testate cu o programare prealabilă.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide