TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un poliţist a fost bătut în fața băiețelului său de șapte ani, după ce a încercat să salveze o femeie agresată de trei tineri. Incidentul s-a petrecut pe peronul unei gări din Vrancea, iar agentul era în timpul său liber.

Dacă fapta va fi încadrată doar la lovire, cei trei indivizi riscă până la 2 ani de închisoare, dar dacă vor fi cercetați pentru ultraj, pedeapsa poate crește până la 12 ani.

Totul s-a întâmplat seara, în jurul orei 20, pe peronul gării din Gugești, județul Vrancea. Polițistul de 36 de ani, aflat în timpul liber, aștepta trenul împreună cu fiul său de 7 ani. La un moment dat, a văzut cum 3 bărbați agresează o femeie pe peron, verbal inițial, dar mai apoi și fizic.

Agentul s-a apropiat pentru a-i lua apărarea și le-a spus tuturor că este polițist, dar acest lucru nu a contat. Cei trei bărbați au început să îl lovească cu pumnii și picioarele. La un moment dat, a reușit să scape și și-a anunțat colegii.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide