BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un român a scos la vânzare un Logan de 457 CP!

Zilele trecute, pe o pagină de Facebook intitulată „Unique Cars For Sale in Europe”, a fost postat un anunţ prin care un cetățean român și-a scos la vânzare mașina, o Dacia Logan. Prețul de vânzare? 11.000 de euro!

Să nu credeți că este vorba despre un exemplar din noua generație a sedanului produs de constructorul român, ci despre versiunea cu facelift a primei generații, dar tunată. Prețul are darul să surprindă în primă fază, însă după ce veți vedea ce modificări a suferit mașina nu îl veți mai consdiera atât de piperat.

Motor Volkswagen turbo de 457 CP și 528 Nm!

Proprietarul este, evident, un mare pasionat de mașini, pe numele său Valentin Georgian. După cum scrie Piataauto.md, care a stat de vorbă cu proprietarul, acest Logan a fost supus unui îndelungat și complex proces de transformare care a vizat mai ales grupul propulsor.

Mașina ascunde sub capotă un motor turbo de proveniență Volkswagen de 1,8 litri, care dezvoltă o putere maximă de 457 CP și nu mai puțin de 528 Nm de cuplu, disponibil la 5.800 de rotații pe minut! Puterea este livrată către toate cele patru roți prin intermediul uni sistem de tracțiune integrală AWD.

Pentru a face față cu brio acestor resurse de-a dreptul nebunești pentru o mașină ca Dacia Logan, proprietarul a trebuit să monteze o cutie de viteze nouă, o turbină nouă, a „încălțat” jantele Autec pe 16 inch cu anvelope Toyo și a schimbat frânele originale cu unele ce poartă acum sigla Alfa Romeo.

În același timp, proprietarul mașinii a adus și câteva modificări la interior. El a montat un sistem de pornire a motorului cu niște comutatoare de tip „racing”, a schimbat instrumentarul de bord și a înlocuit volanul de serie cu unul sport.

Aceste modificări fac ca, în momentul de față, acest Logan să fie, probabil, unic în România în special prin prisma performanțelor pe care le oferă.

Nu știm dacă a fost o scăpare sau nu, dar interesant este faptul că, în anunțul de vânzare, mașina apare cu plăcuțe de înmatriculare ceea ce înseamnă că poate circula pe orice drum public.

Sursa promotor

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide