BREAKING NEWS
  • 15:22 » Hayu – un nou serviciu de streaming video a fost lansat în România
  • 15:14 » Fostul preşedinte chinez Jiang Zemin a murit la vârsta de 96 de ani
  • 15:11 » Europenii devin tot mai săraci: Țările în care populația își achită cu dificultate facturile
  • 15:06 » Trebuie să recunoaștem: România va câștiga enorm în urma războiului din Ucraina
  • 16:29 » Metallica anunţă un nou turneu şi album în 2023
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un şofer a căzut cu maşina în râul Mureş şi a abandonat-o în apă fără să anunţe autorităţile

Un şofer din Timiş a fost identificat de poliţişti la 24 de ore după ce autoturismul său a fost recuperat din râul Mureş de pompierii din judeţul Arad, unde bărbatul a abandonat vehiculul, el afirmând la audieri că a uitat să tragă frâna de mână după ce a oprit lângă mal.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a transmis, marţi, că maşina a fost găsită în râul Mureş în zona localităţii arădene Felnac, în cursul zilei de luni. Vehiculul a fost scos din apă de către pompieri, după ce nişte localnici l-au găsit acolo. Echipele de salvare au căutat şi eventuale victime, însă nu au găsit nicio persoană în maşină sau în râu.

În urma cercetărilor, poliţiştii arădeni l-au descoperit, marţi, pe proprietar, care este din judeţul Timiş şi care a declarat că se afla în maşină când a alunecat în apă, dar a reuşit să iasă pe geam, informează Agerpres.

„Un bărbat de 34 de ani, din judeţul Timiş, ar fi lăsat maşina lângă Mureş, fără a avea frâna de mână trasă. Autoturismul ar fi alunecat ulterior în apă, iar bărbatul ar fi ieşit prin geamul deschis. Acesta nu a fost rănit şi în autoturism nu se mai afla nicio persoană”, a transmis IPJ Arad.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
Închide
Închide