BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un șofer care transporta oficial păsări a încercat să aducă ilegal 5 sirieni în țară. A fost arestat preventiv

Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au depistat, la intrarea în ţară, într-o autoutilitară pentru transport de păsări, cinci cetăţeni sirieni. Şoferul, cetățean român, este cercetat pentru trafic de migranţi și este arrestat preventiv pentru 29 de zile.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, incidentul a avut loc în urmă cu două zile, când la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, în calitate de șofer al unei autoutilitare de transport păsări, înmatriculată în România, un cetăţean român, în vârstă de 26 de ani.

În urma verificărilor, au fost găsiți în camion cinci cetăţeni străini, toţi bărbaţi. Aceștia se afla într-un loc special destinat odihnei, deasupra cabinei.

Polițiștii au stabilit că cei 5 sunt de naționalitate siriană și intenționau să ajungă în Germania, Elveția și Austria. Aceștia au declarat că s-au urcat în mijlocul de transport când se aflau pe teritoriul Bulgariei. Șoferul intenționa să îi ajute să treacă ilegal frontiera în schimbul a 2.000 euro.

Cei 5 cetăţeni de origine siriană au fost predați Poliţiei de Frontieră din Bulgaria pentru continuarea cercetărilor.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide