TRENDING

14:54 » Ce sancțiuni riscă Diana Șoșoacă după scandalul din Parlamentul European. În ce condiții îi poate fi suspendat sau retras mandatul

14:45 » Rusia consideră „prezența concentrată” a navelor NATO în Marea Neagră drept o ameninţare: Suntem atenţi la România şi Bulgaria

14:41 » Percheziții acasă la Bianca Drăgușanu, acuzată de evaziune fiscală din vânzarea de haine. Polițiștii au dus-o la audieri

14:37 » Canicula face victime în România. 3 oameni au murit, numărul apelurilor la 112 crește. Arafat: „Oamenii nu mai pot”

14:29 » Un polițist din Sibiu este acuzat că a inventat un accident rutier. Ar fi mințit în procesul verbal ca să-și ajute un prieten

Daca ti-a placut, distribuie acum!

Foto: bihonr.o

Un șofer din județul Bihor a fost sancționat cu 4 puncte și a primit o amendă de 580 de lei după ce a fost prins de radar circulând cu 30 km/h, potrivit bihon.ro.

Întâmplarea a avut loc în localitatea Pietroasa.  Potrivit imaginilor de la fața locului, pe sectorul de drum pe care a fost prins șoferul este instituită o limită de viteză de 10km/h. Cu toate acestea, majoritatea șoferilor au catalogat gestul polițiștilor de a se instala cu pistolul radar pe respectivul sector de drum ca exces de zel.

Imaginile cu procesul verbal au fost făcute publice pe paginile de socializare, iar șoferii nu au ratat ocazia de a comenta. Multe dintre comentarii au fost, bineînțeles, ironice.

„Bine ca n am mers cu bicicleta ca-mi anulau permisul”.

„Nu mai bine scoatem centurile pe geam și luam mașina în spate. Așa sigur nu se depășește viteza!”.

„Acuma,normal in localitate cu 10 Km/pe ora e ceva absurd, Da se poate o limitare de 30 de km/h, la aceasta viteza se poate evita orice pericol, dar cu 10 km /h pentru un autovehicol nu am vazut in nici o tara europeana. Ma refer in Localitati, in Romania, tot ce este posibil!!!”.

„Așa promovează milițienii zona turistică !!! Cine trece pe acolo trebuie să aibă timp să vadă peisajele frumoase!!!” – au fost doar câteva dintre comentariile internauților.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide