BREAKING NEWS
  • 10:51 » Klaus Iohannis: „Salut disponibilitatea Franței de a participa la prezența militară avansată a NATO în România”
  • 10:44 » ÎNTREBAREA SĂPTĂMÂNII: Vor fi închise din nou școlile?
  • 10:40 » Nicușor Dan, despre greva șoferilor: Este o acțiune politică, principalul responsabil e Petrariu, consilier PSD. Avem dovezi contra lui
  • 10:36 » Cum arată traficul din București în timpul grevei STB. Pe șosele sunt ambuteiaje, la metrou e aglomerație
  • 10:34 » Ce salariu are un preot vs un Patriarh, în România
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Foto: bihonr.o

Un șofer din județul Bihor a fost sancționat cu 4 puncte și a primit o amendă de 580 de lei după ce a fost prins de radar circulând cu 30 km/h, potrivit bihon.ro.

Întâmplarea a avut loc în localitatea Pietroasa.  Potrivit imaginilor de la fața locului, pe sectorul de drum pe care a fost prins șoferul este instituită o limită de viteză de 10km/h. Cu toate acestea, majoritatea șoferilor au catalogat gestul polițiștilor de a se instala cu pistolul radar pe respectivul sector de drum ca exces de zel.

Imaginile cu procesul verbal au fost făcute publice pe paginile de socializare, iar șoferii nu au ratat ocazia de a comenta. Multe dintre comentarii au fost, bineînțeles, ironice.

„Bine ca n am mers cu bicicleta ca-mi anulau permisul”.

„Nu mai bine scoatem centurile pe geam și luam mașina în spate. Așa sigur nu se depășește viteza!”.

„Acuma,normal in localitate cu 10 Km/pe ora e ceva absurd, Da se poate o limitare de 30 de km/h, la aceasta viteza se poate evita orice pericol, dar cu 10 km /h pentru un autovehicol nu am vazut in nici o tara europeana. Ma refer in Localitati, in Romania, tot ce este posibil!!!”.

„Așa promovează milițienii zona turistică !!! Cine trece pe acolo trebuie să aibă timp să vadă peisajele frumoase!!!” – au fost doar câteva dintre comentariile internauților.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide