TRENDING
  • 18:27 » Cinci zile de sărbătoare pentru dâmbovițeni! Încep Zilele Județului Dâmbovița! Ce activități și evenimente sunt programate, astăzi, 31 mai
  • 18:27 » Bărbat cercetat de polițiști după ce a comercializat vopsea contrafăcută, sub brandul unui producător din Târgoviște
  • 18:26 » Nereguli grave în mai multe depozite de fructe și legume din județul Dâmbovița! Inspectorii ANSVSA au dat amenzi drastice
  • 18:25 » Pericol public! Taximetrist din Dâmbovița, prins beat și fără centură de siguranță în trafic
  • 18:25 » Un copil de 12 ani a murit după ce a fost lovit de o betonieră, în localitatea Ștefan cel Mare din Vaslui
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un şofer de 24 de ani, care s-a urcat sub influenţa substanţelor halucinogene la volan, a lovit în plin o femeie şi pe fiica acesteia, de doar 7 ani, pe o trecere de pietoni din Ploieşti. Tânărul a pătruns pe linia de tramvai şi, în dreptul unui scuar, pe unde nu avea voie să treacă, a produs accidentul. Victimele sunt internate în spital, iar pe numele şoferului a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Accidentul s-a petrecut în zona de nord a oraşului Ploieşti.

Cristi Georgescu, reporter Observator: Tânărul de 24 de ani a pătruns pe linia de tramvai, în dreptul acestui scuar, unde nu avea voie. Chiar pe această trecere de pietoni a surprins-o pe femeia de 39 de ani şi pe fiica acesteia de 7 ani.

Femeia, rămasă pe asfalt, a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

Violeta Tănase, şef UPU Ploieşti: Mama, în vârstă de 39 de ani, prezenta traumatisme la nivel toracic, la nivelul membrelor. În urma investigaţiilor s-a dovedit că avea o fractură la nivelul cotului şi la nivelul gleznei şi a rămas internată.

Control judiciar pentru șoferul de 24 de ani

Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat pe şoferul de 24 de ani cu aparatul DrugTest.

Maria Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt IJP Prahova: Întrucât la testarea tânărului cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism şi totodată având în vedere întreg materialul  probatoriu administrat, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Ieri, şoferul vinovat pentru producerea accidentului a fost dus în faţa procurorilor, care au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide