TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un tânăr de 20 de ani din Năvodari a murit, sâmbătă seara, într-un accident de muncă în incinta Rompetrol, pe o rampă automată operată de Midia Marine Terminal, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanţa a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa, Marian Becheanu, a precizat că evenimentul a avut loc sâmbătă seară, în timp ce erau făcute manevre ale unor garnituri de vagoane pentru a fi încărcate cu produs petrolier.

“S-a produs evenimentul în timpul efectuării unor manevre a unor garnituri de vagoane în vederea încărcării acesteia cu produs petrolier, în incinta Rompetrol, pe o rampă automată operată de Midia Marine Terminal (n.r  – deţinută şi operată de Rompetrol)”, a declarat Marian Becheanu.

Victima avea 20 de ani, era din Năvodari şi lucra la Midia Marine Terminal

Şeful ITM Constanţa a precizat că deocamdată nu se ştie cum şi-a pierdut tânărul viaţa.

“Am fost la faţa locului cu unul dintre colegii mei şi chiar am încercat să facem o reconstituire a ceea ce s-a întâmplat acolo, se iau declaraţii la acest moment pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul şi în funcţie de acestea, cauzele producerii lui şi reglementările încălcate şi pe cale de consecinţă eventuale responsabilităţi. Nu au fost martori, este important raportul medicol-legal de necropsie şi nu poate fi făcută la acest moment o precizare fermă despre cum s-a produs evenimentul”, a mai declarat Marian Becheanu.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide