TRENDING

14:54 » Ce sancțiuni riscă Diana Șoșoacă după scandalul din Parlamentul European. În ce condiții îi poate fi suspendat sau retras mandatul

14:45 » Rusia consideră „prezența concentrată” a navelor NATO în Marea Neagră drept o ameninţare: Suntem atenţi la România şi Bulgaria

14:41 » Percheziții acasă la Bianca Drăgușanu, acuzată de evaziune fiscală din vânzarea de haine. Polițiștii au dus-o la audieri

14:37 » Canicula face victime în România. 3 oameni au murit, numărul apelurilor la 112 crește. Arafat: „Oamenii nu mai pot”

14:29 » Un polițist din Sibiu este acuzat că a inventat un accident rutier. Ar fi mințit în procesul verbal ca să-și ajute un prieten

Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un tânăr de 21 de ani a evadat din Penitenciarul Târgu Jiu. A fost prins în scurt timp de oamenii legii

Un deținut de 21 de ani, condamnat la 2 ani și 6 luni pentru pentru tâlhărie calificată, a evadat joi din Penitenciarul Târgu Jiu. Potrivit unor surse locale, tânărul era la munca la ferma penitenciarului și a sărit gardul, potrivit Mediafax. Reprezenanții penitenciarului spun că acesta a fost prins în cursul serii de joi. 

UPDATE 20:10 – Conducerea Peniteciarului anunță ca persoana care a evadat a fost prinsă. Redăm mai jos comunicatul instituțirei.

„Vă informăm că, joi, 2 septembrie, în jurul orei 17:20, s-a constatat că persoana privată de libertate BĂIAȘU IONUȚ, în vârstă de 21 de ani, condamnat definitiv la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiiunii de tâlhărie calificată, a părăsit punctul de lucru permanent (GAZ) de pe raza localității Târgu Jiu. Facem precizarea că acesta era clasificat în regim deschis.

În jurul orei 19:50, acesta a fost capturat de echipele operative formate din lucrători ai Penitenciarului Târgu Jiu. Acesta se afla pe raza municipiului Târgu Jiu, în apropiere de locatia GAZ. La această oră, acesta se află în custodia Penitenciarului Târgu Jiu.

Mulțumim pentru sprijin Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Inspectoratului Judeţean al Jandarmeriei Gorj, personalului unității şi reprezentaţilor mass-media pentru suportul oferit în acţiunea de identificare şi capturare a deţinutului.

Totodată, reiterăm faptul că, în legătură cu fapta săvârşită va fi sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. De asemenea, pentru persoana condamnată se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale. Având în vedere faptul că părăsirea punctului de lucru este asimilată evadării, menționăm că aceasta se pedepsește conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”.Un tânăr de 21 de ani a evadat din Penitenciarul Târgu Jiu, anunță IPJ Gorj.

„Acesta a fost dat în urmărire, iar polițiștii, în colaborare cu jandarmi din cadrul IJJ Gorj și angajați ai Penitenciarului Târgu-Jiu desfășoară activități pentru depistarea acestuia”, potrivit comunicatului.

Tânărul era condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare, pentru tâlhărie calificată.

Potrivit unor surse locale, tânărul era la muncă la ferma penitenciarului și a sărit gardul.

Sursa Digi 24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide