TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Este vorba despre produsele de panificație Bagheta French 300 grame și Demi Bagheta French 110 grame. Se pare că acestea conţin în compoziția lor drojdie, iar un ingredient al drojdiei a fost contaminat cu oxid de etilenă.

 

În urma verificărilor realizate de angajații de la Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, mai multe alimente din România au fost retrase de la raft, deoarece acestea conțineau oxid de etilenă – o substanță care ar putea provoca diverse forme de cancer.

În aceste condiții, Auchan România atrage atenția consumatorilor să nu consume produsele achiziționate în data de 6 octombrie 2021, produse care s-au comercializat la un număr de 34 de magazine din reţeaua proprie Auchan.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide