BREAKING NEWS
  • 0:00 » Piața globală de fuziuni și achiziții a scăzut cu 20% în prima jumătate a anului 2022, după recordul atins anul trecut
  • 23:58 » One United Properties cumpără un nou teren în Floreasca și dezvoltă un nou proiect rezidențial cu blocuri de mică înălțime/ Compania negociază pentru peste 20 de dezvoltări
  • 23:56 » 20 de ONG-uri cer Avocatului Poporului să evalueze constituționalitatea OUG-ului privind Cloud-ul guvernamental
  • 23:53 » CNCAV se desființează. Andrei Baciu: A fost o reală onoare, o mândrie adevărată. 67 de oameni au lucrat continuu pentru a vă vaccina în siguranță
  • 23:51 » Adela Cojan: Am fost țara din Europa cu cele mai mari controverse legate de vaccinul anti-COVID
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Doliu uriaș în lumea artistică! Un titan al muzicii s-a stins din viață: A avut o inimă de aur

Lumea muzicii deplânge pierderea unui artist cunoscut a cărei trupe a făcut furori la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990. Tot joi, 26 mai, un actor cunoscut a decedat în timp ce se afla în Republica Dominicană pentru filmări.

Andrew „Fletch” Fletcher, membrul fondator al trupei Depeche Mode, s-a stins din viață în cursul zilei de joi. Decesul a fost anunțat pe pagina oficială de Facebook a trupei.

„Suntem şocaţi şi deosebit de trişti pentru trecerea în nefiinţă prea devreme a dragului nostru prieten, membru al familiei şi coleg Andy ”Fletch” Fletcher”, a anunţat formaţia pe contul de Facebook.

Artistul în vârstă de 60 de ani ”a avut o inimă de aur, era mereu alături când aveai nevoie de sprijin, de o conversaţie spirituală, de distracţie sau de o bere rece”, spun membrii trupei.

„Inimile noastre sunt alături de familia sa, spre care să vă îndreptaţi gândurile voastre şi să le respectaţi intimitatea în aceste clipe”, au mai precizat membrii Depeche Mode.

Artistul s-a născut în anul 1961 la Nottingham, dar s-a mutat la Basildon. Aici, la sfârșitul anilor 1970 a format trupa Composition Of Sound alături de Martin Gore şi Vince Clarke. Trupa și-a schimbat numele în Depeche Mode în momentul în care Dave Gahan s-a alăturat acesteia.

Vince Clarke a decis să părăsească trupa pentru a forma mai apoi Yazoo și Erasure, ceea ce l-a determinat pe Martin Gore să devină compozitorul principal. Piesele sale s-au bucurat de un adevărat succes la sfârşitul anilor 80 şi începutul anilor 90, iar mulți oameni le mai fredonează și acum.

Regretatul artist a fost inclus în galeria Rock and Roll Hall of Fame ca membru al trupei Depeche Mode în urmă cu doi ani.

Lumea filmului a pierdut și ea pe cineva important

Tot în cursul zilei de joi, 26 mai, actorul Ray Liotta a murit la vârsta de 67 de ani. El a fost cunoscut pentru rolul principal pe care l-a avut într-unul dintre cele mai importante filme ale lui Martin Scorsese – „Goodfellas”.

Regretatul actor s-a stins din viață în timp ce dormea. El se afla în Republica Dominicană, acolo unde filma pentru o altă peliculă.

Ray Liotta era logodit și urma să se căsătorească cu Jacy Nittolo.

Cariera cinematografică a lui Liotta s-a întins pe parcursul a patru decenii. Pe lângă aclamata sa interpretare în „Goodfellas”, Liotta s-a bucurat și de interpretări celebre în filme precum „Something Wild” și „Field of Dreams”.

Din păcate, ultimii ani au reprezentat un regres în popularitate.

Sursa capital.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide