TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O femeie însărcinată s-a prezentat la un spital din Pakistan cu un cui înfipt în cap de un vraci care i-a garantat că astfel va naște un băiat, au declarat miercuri, 9 februarie, surse medicale.

Femeia a ajuns la un spital din Peshawar, în nord-vestul Pakistanului, după ce a încercat să-și scoată ea însăși cuiul,  a declarat pentru AFP medicul Haider Khan, care a tratat-o.

„Era pe deplin conștientă, dar suferea mult”, a explicat el. O radiografie a arătat că cuiul fusese bătut cinci centimetri în craniu, dar fără să ajungă la creier.

Poliția: „Punem noi mâna pe el”

Femeia a spus că este mama a trei fiice și așteaptă o alta.

„Vindecătorii” tradiționali, ale căror practici sunt adesea înrădăcinate în misticismul sufit, sunt obișnuiți în Pakistan, o țară în majoritate musulmană, deși diferite școli de gândire islamică dezaprobă astfel de rituri.

În Asia de Sud, a avea un băiat este adesea văzut ca un semn bun, deoarece se crede că el este mai capabil să asigure viitorul financiar al părinților săi decât o fată.

Poliția pakistaneză a deschis o anchetă și o interoghează pe femeie. „Vom pune mâna pe acest vraci în curând”, a declarat șeful poliției din Peshawar, Abbas Ahsan.

.

sursa: national.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide