BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

In data de 10 Noiembrie 2021 , pe  strada Gh. Lazar nr 30-32, au cazut cateva caramizi dintre etajele 8 si 9 ale blocului Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, fiind considerat un caz fericit !

In seara aceleiasi zile, am trimis un email catre Primaria Timisoara, in care le-am sesizat faptul ca pietonii sunt in perciol si ca trebuie luate masuri in aceasta privinta. Dupa nici jumatate de ora, am primit un email din partea Primariei, in care m-au asigurat ca se vor lua masuri, iar Politia Locala din Timisoara a fost sesizata imediat si trimisa la locul incidentului.

Dupa cum se poate vedea si in pozele de mai jos, caramizile au cazut in dreptul Farmaciei HelpNet. Desi am atentionat domnul care se ocupa cu distributia catre farmacie, raspunsul dansului a fost asta:

“-Si ce sa fac doamna?”

Stimate domn, inteleg ca erati in timpul serviciului, dar ma intreb, daca o singura caramida v-ar fi atins, nu ucis, , oare ati mai fi ramas atat de indiferent? Sunt convinsa ca nu!

Lucrarile de decopertare a caramizilor de pe fatada blocului au inceput in mai putin de o saptamana.

Astazi, se pare ca Primaria si-a facut treaba in legatura cu sesizarea mea, iar lucrarile continua dupa cum se vede si in pozele de mai jos :

Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca se POATE daca se vrea.

Da, sigur ca se poate, si sigur ca se face ceva in orice privinta, mai ales cand vine vorba de siguranta cetatenilor, intrebarea este, fac toti la fel ? Eu recunosc faptul ca am ramas socata cand am vazut ca la 3 metri de mine se sparg acele caramizi de trotuar….

Atunci cand exista pericolul ca cetatenii orasului sa fie ucisi de niste caramizi, se pot lua masuri de prevenire a unui dezastru! Ideea este sa procedati ca mine : cu simt civic! Fiindca eu NU am ramas indiferenta la situatia din 10 Noiembrie 2021, iar lucrarile de decopertate a fatadei blocului contunua!

Galerie FOTO Simona Dobrican

Editor Simona Dobrican


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide