TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Potrivit meteorologilor de la Administrația de Meteorologie, în intervalul 16 octombrie, ora 10:00 – 17 octombrie, ora 8:00, în toate județele din sudul, estul şi centrul ţării va continua să plouă destul de mult. De partea cealaltă, în sud-est ploile vor fi însemnate cantitativ şi se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 25 – 30 litri pe metru pătrat.

Meteorologii au mai anunțat că se vor semnala ploi, în general moderate cantitativ local, în restul Munteniei şi pe arii restrânse în Oltenia şi sudul Moldovei. În regiunile sud-estice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45 – 55 km/h. În continuare, în zonele montane, ploile vor lua aspect de lapoviță și ninsoare, iar la altitudini de peste 1700 de metri, vântul va spulbera zăpada.

 

În prima săptămână din noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această perioadă a anului, pe întreg teritoriul țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor în toate regiunile.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide